Рух ЧЕСНО запустив чат-бот “ЧЕСНО про закони”

27/05/2021

Відтепер журналісти, законотворці, аналітики, представники громадських організацій та бізнесу можуть відслідковувати усі законодавчі оновлення за ключовими словами, профільними комітетами та прізвищами депутатів.

🔎А знайти чат-бот можна за ім'ям в Telegram @chesno_zakon_bot, або за назвою “ЧЕСНО про закони”.
 
👍Чат-бот суттєво спростить роботу із законодавством, дозволить громадському сектору та бізнесу діяти на випередження. Адже подані законопроєкти можна буде відстежити з моменту реєстрації й вести відповідну адвокацію задля зміни законодавчих планів та впливу на них. Крім того, ЗМІ матимуть можливість першими повідомляти про важливі законодавчі ініціативи та їхні зміни.
 
🙏Грантова підтримка на розробку чат-боту “ЧЕСНО про закони” надана USAID/UK aid проєктом "Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах / TAPAS", що реалізується Фондом Євразія, за сприяння Міністерства цифрової трансформації України.
 
 

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України