Вебінар: Інструментарій пошукової системи з нерухомості Pro.Monitor.Estate

21/10/2021

27 жовтня Monitor.Estate запрошує на вебінар про те як працювати з пошуковою-системою по нерухомості Pro.Monitor.Estate та які можливості для ринку нерухомості вона відкриває.

Pro.Monitor.Estate розпочала працювати у жовтні 2021 року, вона пов'язує документи ДІАМ (колишнього ДАБІ) та надає інформацію про учасників будівництва за період з 2011 року. Завдяки системі можна швидко отримати актуальні дані про новобудову з державних реєстрів, дослідити репутацію та проаналізувати надійність забудовника, оцінити ризики та перспективи при інвестуванні у нерухомість, зробити розслідування скандальних забудов. 

На вебінарі йтиметься про те як працює система, які відкриті дані вона використовує, яку інформацію можна отримати про забудовника і об’єкт будівництва. Хто може скористатись системою та на яких умовах. Також розкажуть як використовувати інструменти системи для аналізу надійності забудовника і новобудови. 

Під час вебінару ви:

  • більше дізнаєтеся про відкриті дані у будівельній галузі;

  • отримаєте практичний досвід перевірки забудовника та новобудови; 

  • навчитеся автоматизувати рутинні завдання за допомогою Pro.Monitor.Estate;

  • зможете попрацювати з пошуковою системою Pro.Monitor.Estate та дізнаєтесь як в ній шукати клієнтів.

Для кого цей вебінар: 

  • юристів та агентів з нерухомості, які бажають краще зрозуміти, як влаштований ринок та хочуть навчитись швидко шукати дані про об'єкт нерухомості;

  • рієлторів, брокерів, страховиків, представників фінансових та консалтингових компаній, які хочуть співпрацювати із забудовниками та розуміти ризики та перспективи при інвестуванні у нерухомість;

  • журналістів, громадських активістів та аналітиків, які хочуть ближче познайомитись зі сферою відкритих даних в нерухомості, шукати унікальні інфоприводи, робити розслідування скандальних новобудов. 

Участь у вебінарі безкоштовна, для участі потрібно попередньо реєструватися за посиланням: https://bit.ly/3aLf6Eo

Усі зареєстровані учасники гарантовано отримають тестовий доступ для користування системою. Дедлайн реєстрації – 26 жовтня. Посилання на трансляцію учасники отримають вранці 27 жовтня. 

Для отримання додаткової інформації щодо вебінару пишіть: support@monitor.estate

Відео про сервіс Pro.Monitor.Estate: https://bit.ly/3lRqDsb

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України