Open Data Day 2021: Відкриті дані для кожного

05/03/2021

⚡️ Якісні відкриті дані — основа для створення корисних для держави та бізнесу цифрових інструментів.

🎉04 березня 2021 року в Україні відзначали Міжнародний день відкритих даних. Open Data Day проводиться вже вчетверте, останні два роки — за підтримки Мінцифри.

Open Data Day 2021 в Україні присвячений темі відкритих даних для кожного. Зокрема, у сферах судочинства, медицини, бізнесу, інфраструктури.

Україна — один з лідерів за темпами розвитку відкритих даних. Розвиток сфери відкритих даних — пріоритет Мінцифри.

💻Мінцифри комплексно підходить до формування політики у сфері відкритих даних, зокрема розробляє стратегію і одночасно покращує інфраструктуру. Зокрема, готуємо запуск центру компетенцій. Дія.Відкриті дані. Презентація відбудеться на Diia Summit навесні.

Open Data Day в Україні відбувся за підтримки USAID/UKaid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS», 1991 Open Data Incubator і Фонд Східна Європа.

Посилання на запис події: https://youtu.be/u8gKLc1N5Hs

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України