Open Data Campus. Найсвіжіше: фінзвітність і митниця

23/06/2021

Open Data Campus — це триденний кемп з роботи із open data та розробки ініціатив та проєктів на їх основі.

Запрошуємо на "Open Data Campus. Найсвіжіше: фінзвітність і митниця", що відбудеться 9-11 липня, — інтенсив, на якому ми працюватимемо з відкритими даними фінансової звітності та експортно-імпортних операцій.

Протягом трьох днів разом з дата-експертами ми розроблятимемо сервіси на основі наборів даних, пріоритетних для бізнесу та суспільства:

🔴 Фінансова звітність та звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід Державної податкової служби України (bit.ly/2TUBbLq)

🔴 Знеособлена інформація щодо конкретних експортно-імпортних операцій Державної митної служби України (bit.ly/3wRIPVM)

В результаті ми отримаємо продукти, які підвищать прозорість ведення підприємницької діяльності на національному та закордонному ринках.

👥 Для кого: для всіх, хто цікавиться темою відкритих даних, — студентів, активістів, дослідників і розробників. Взяти участь можуть як сформовані команди, так і окремі учасники — з готовими ідеями і без.

🗓 Коли: 9-11 липня.

💻 Де: онлайн у Zoom.

🖋 Умови участі: безкоштовно, на основі конкурсного відбору серед зареєстрованих претендентів.

🗂 Реєстраційна форма: https://forms.gle/FcfYh5J5yEA8a3nE9. 

⏰ Дедлайн подання заявок: 5 липня.

📩 Лист з підтвердженням участі: 7 липня.

________________

Захід проводиться за підтримки Міністерства цифрової трансформації України у межах USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність в державному управлінні і послугах / TAPAS», що реалізується Фондом Євразія. Співорганізатор — 1991 Open Data Incubator.

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України