Навчальна програма “Відкриті дані для держслужбовців: практичний курс”

22/03/2021

📚Міністерство цифрової трансформації України в партнерстві з Національним агентством України з питань державної службиUSAID/UK aid проєктом "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS"Міжнародною благодійною організацією "Фонд Східна Європа" підготували практичну навчальну програму, що містить усі необхідні компоненти для ефективного оприлюднення відкритих даних розпорядниками інформації.

❗❗ Головне, що треба знати про програму:

✅ для кого: для відповідальних осіб, які вже оприлюднюють набори, а також для тих, хто лише починає або хоче детальніше розібратися в темі;

✅ тривалість програми: 2 тижні;

✅ коли проводиться: квітень - вересень 2021 року;

✅ обсяг програми: 1 кредит ЄКТС;

✅ вартість програми: безкоштовно для державних службовців та службовців органів місцевого самоврядування;

✅ хто викладатиме: досвідчені експерти та практики зі сфери відкритих даних.

Головна мета цієї програми — надати держслужбовцям і службовцям органів місцевого самоврядування необхідні теоретичні знання та практичні навички для ефективного оприлюднення датасетів. Вона допоможе зрозуміти, яким чином впроваджується політика відкритих даних на національному рівні й у межах конкретного розпорядника інформації, які компоненти включає політика відкритих даних та який вплив має на повсякденне життя.

👉 Деталі про програму та реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3vN6iqX.

До зустрічі на навчальній програмі "Відкриті дані для держслужбовців: практичний курс"!

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України