ГО “Наші Гроші” запустили аналітичну платформу "Антикорупційний барометр".

27/07/2021

ГО “Наші Гроші” запустили аналітичну платформу "Антикорупційний барометр".

Це аналітична платформа для моніторингу винесених вироків за корупційними і службовими статтями Кримінального кодексу України за період 2014-2021 рр. Основою платформи стали відкриті дані з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Відтепер журналісти, аналітики, представники громадських організацій можуть відслідковувати ефективність роботи правоохоронних органів у боротьбі з корупцією. А також створювати цікаві матеріали та дослідження, аналізуючи динаміку винесення вироків починаючи з 2014 року. 

Ознайомитися з аналітичною платформлю можна за посиланням: https://barometer.nashigroshi.org/#//

Грантова підтримка на створення аналітичної платформи «Антикорупційний барометр» надана USAID/UK aid проєктом TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах, що реалізується Фондом Євразія, за сприяння Міністерство цифрової трансформації України.

Створення цього веб-ресурсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку ( USAID ) та за фінансової підтримки уряду Великобританії ( UK aid ). Окремі думки, висловлені в матеріалах, опублікованих на сайті не обов’язково відображають погляди Агентства USAID та Уряду США або Уряду Великобританії.

Портал працює в режимі дослідної експлуатації.

Адреса:

03150, м.Київ, вул. Ділова 24

Електронна пошта:

opendata@thedigital.gov.ua

© 2021 Міністерство цифрової трансформації України